Varukorgen uppdaterad

Om oss

AUTO OJANPERÄ BILDELAR AB

Familjeföretaget Autopalevelu Ojanperä OY grundades 1984 som en fristående reservdelsbutik. År 1999 startades dotterbolaget Auto Ojanperä Bildelar AB i hjärtat av bilhandelscentrat i Norrbotten, Luleå. För att sedan ta steget att 2015 öppna ännu en butik, denna gång i grannstaden Boden.  Lönsamheten har hela tiden varit god i företagen och har i båda länderna uppnått högsta kreditvärdighet . Vi har totalt 28 yrkeskunniga säljare inom bilreservdelshandeln, i Torneå har vi tio anställda säljare, Kemi sex, Luleå nio och i Boden tre. Vi är stolta över våra goda och starka arbetsrelationer mellan länderna och butikerna. Personalomsättningen har varit låg och tre av våra anställda i Torneå har varit med i företagen ända från starten för över trettio år sedan, och i Luleå ett flertal över tiotalet år. Vi lovar att ni får hjälp av vår erfarna och yrkeskunniga personal, och att vi gör allt för att DU som kund skall vara nöjd med ditt besök hos oss.

Vi ingår i den rikstäckande (Finland) reservdelskedjan Fixus.

Fixuskedjans volym kombinerat med vår starka lokalkännedom gör det möjligt för er att få tag i ett brett sortiment av högkvalitativa och konkurrenskraftigt prissatta reservdelar till bilar, tillbehör och verktyg. Tack vare vårt beställningssystem och vår goda logistik kan vi lova våra kunder en snabb och hög standard på våra leveranser ur vårt breda sortiment, som oftast är i kunds hand inom ett dygn. Vi levererar enbart kända varumärken inom bilteknologin.

Vi har under hela vår verksamhetstid strävat efter att utnyttja bildelsbranschens nyaste teknologi.
I dag styrs all vår hantering av reservdelar via heltäckande elektroniska kataloger och prislistor. Även i framtiden satsar vi på utveckling av elektronisk datahantering , som kommer att medföra ännu bättre service även för leverans av reservdelar och tillbehör.

Vi kontrar professionellt och effektivt på våra kunders utmaningar.
I vår verksamhet strävar vi efter att ni som kund och vi som leverantör ska bli nöjda. Vi emottar gärna feedback om vår service så att vi i framtiden kan bli ännu bättre.