Varukorgen uppdaterad

STARTA Alkylatbensin 4-T 5 lit

Art. nr: 0015260

189 kr (151,20 kr exkl. moms)

ex. 18 månaders delbetalning: 41 kr/månad

Första månaden är betalningsfri

  • Webblager
  • Luleå
  • Boden
  • Kalix

Art. nr: 0015260

STARTA Alkylatbensin 4-takt är en ren miljöanpassad alkylatbensin avsedd för alla luft och vattenkylda 4-taktsmotorer till gräsklippare, jordfräsar, gokarts och utombordsmotorer etc.
STARTA Alkylatbensin 4-takt kan med fördel även användas till 2-takts utombordsmotorer men då med inblandning av STARTA 2-takts utombordarolja eller liknande. Följ alltid motortillverkarens rekommenderade inblandning (vanligtvis 2%).STARTA Alkylatbensin 4-takt är praktiskt taget fri från bensen, bly, svavel och aromater.
Den är därmed betydligt renare och ger en renare förbränning, med mindre hälso- och miljöskadliga ämnen i avgaserna än traditionell bensin. Även vid hantering av bensinen, till exempel vid påfyllning, är exponeringen för bensinångorna mindre hälsoskadlig med Alkylatbensin.STARTA Alkylatbensin 4-takt har en betydligt längre lagringstid än traditionell bensin och försämras därför inte vid lagring över säsongerna, under förutsättning att den lagras svalt och under jämn temperatur. STARTA Alkylatbensin 4-takt följer eller överträffar svensk standard SS 155461. STARTA Alkylat har i regel ett högt motoroktantal och typiskt värde är 92 MON.